Een paar foto´s
Door: kimirisestelle
Blijf op de hoogte en volg Kim
07 Juni 2011 | Ghana, Accra
(-: Boven de garage is mijn 'huisje'.
Hier gaat het allemaal helemaal goed,helaas verder weinig spannends te melden...hoewel, mijn sloppenwijk avontuur was wel een beetje spannend. Kwam er zondag per ongeluk in mijn eentje terecht en dat was eigenlijk niet heel prettig maar wel erg fascinerend. Held als ik ben durfde ik van bovenaf wel een foto te maken. Had niet gedacht zulke armoede in Accra te zien. Gelukkig ontmoette ik al snel 3 NL meisjes (jaja wij zijn echt overal en heel herkenbaar) die daar met gidsen waren dus ik kon bij hen aanhaken.
Tot snel!
08 Juni 2011 - 06:54
Joke:
Kimmie, pas je een beetje op met je toevallige tripjes naar de ghetto?! Ken jezelf he haha! Huis ziet er goed uit hoor! En wat is de laaste foto van moeder natuur?? Fijn om te horen dat het goed gaat, kom maar snel met je volgende verslag! Liefs Jook -
08 Juni 2011 - 07:18
Do:
Ziet er goed uit Kimmie!! En dus een beetje op avontuur in de ghetto :) Geniet ervan lief! xxx -
08 Juni 2011 - 08:42
Peter:
leuk kim, je foto's! een rode wevervogel zie ik. sjieke villa hoor, cool zwembad. en ja leuk hoor zo'n sloppenwijkje...
groetjes uit zeeland! -
08 Juni 2011 - 10:34
Steef:
Hey kimmie!!
Tof huis hoor.. zou ik inderdaad maar niet teveel aan wennen :)
Wel gek dat dan zo dichtbij zo'n sloppenwijk is hè.. Geniet nog even van de luxe!! Kus -
09 Juni 2011 - 06:41
Gemma:
Hey Kimmie,
Fotos zien er goed uit! Jeetje ik zou wat geven voor zo'n zwembad hier...:-) Pas op, he, in de ghetto, ik wil je wel over een paar maandjes weer heelhuids terugzien!
Dikke kus, Gemma